За Нас "Мастър Пик" ЕАД

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 
  • История – Фирма „МАСТЪР – ПИК“ ЕАД  е създадена през 1999г., първоначално като дружество с ограничена отговорност и реализира ежегодно устойчив ръст на нарастване на пазарен дял. Това ни превърна в силно динамична компания, която към днешна дата е сред топ 3 фирмите на пазара, както по отношение на обхвата на своята дейност – реализиране на обществено хранене на различни държавни и частни организации на територията на цяла България, така и относно качеството на предлаганата услуга.
  • Бази – Дружеството разполага с 9 модерно оборудвани производствени бази тип Кухня-майка на територията на страната, 3 от тях в гр. София, а останалите са в гр. Ловеч, гр. Плевен, гр. Троян, гр. Велико Търново, гр. Стара Загора и гр. Бургас. Всички те са регистрирани съгласно действащото нормативно законодателство и изискванията на ОД на БАБХ.
     За да запази конкурентоспособността си на пазара и за да затвърди позициите си, „МАСТЪР-ПИК” ЕАД инвестира в съвременно оборудване и осигурява актуално обучение на собствен специализиран персонал /диетолози, готвачи, помощник-готвачи, диспечери, спедитори и др./.
  • Технологии и иновации – На територията на своите производствени бази, дружеството е разработило и внедрило европейски стандарти, както и интегрирани системи за управление и контрол на качеството на производството.
     „МАСТЪР-ПИК” ЕАД е сертифицирана и притежава сертификатите НАССР, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.
  • Производство – Основната цел на фирма „МАСТЪР-ПИК“ ЕАД е насочена към предлагане на топла, здравословна, разнообразна храна, с максимални вкусови качества, приготвяна по утвърдени рецептурници и стандарти и на цени, напълно достъпни за крайния потребител. Предлаганите от нас менюта включват традиционни за българската кухня ястия, но имаме готовност във всеки един момент да реализираме приготвянето на храна, в зависимост от индивидуалните потребности и диета на всеки отделен клиент. Обслужващият персонал в производствените ни бази е с необходимото ниво на квалификация и компетентност в областта на кетъринг храненето.
    С вече над десет години опит в сектора на общественото хранене фирма „МАСТЪР-ПИК” ЕАД притежава собствен ноу-хау, който прилага успешно и гаранция за това са многобройните референции от партньорите на фирмата, с които тя работи години наред.